Om Søren Holse

Søren Holse er født 1962 i København. Han er uddannet til bygningssnedker​ i 1983 og arbejdede herefter som tømrer frem til 1990, hvor han påbegyndte en uddannelse til ingeniør med speciale i husbygning. Efter endt uddannelse og 9 år som byggeleder inden for byfornyelse og nybyggeri, etablerede han Prisme Byggeteknik, som i dag hedder HOLSE Byggeteknik ApS.

Søren Holse om kvalitet

Kvalitet kan ikke gradbøjes​. Hvis byggeopgaven er udført korrekt så holder den også.

Hvis der laves fejl eller vælges forkerte materialer kan det udvikle sig til en katastrofe for husejeren på ganske få måneder.

Søren Holse om pris

Det er altid vigtigt at man ikke betaler for meget for byggeopgaven​. Man skal blot sikre sig, at den bygge-tekniske løsning, man får tilbud på, også er den rigtige.

Det er altid farligt alene at gå efter prisen. Dårligt byggeri ender nemlig altid med at blive den dyrest løsning.

Søren Holse om rådgivning

Hvis man investerer en masse penge i et nyt tag eller en tilbygning, er det fjollet at spare nogle få tusind kroner på at få en byggeteknisk rådgiver til at sikre, at det også er den

rigtig måde byggeriet udføres på.

Søren Holse om tagrenovering

​Langt de fleste sager i Byggeriets Ankenævn drejer sig om tage, der er bygget sjusket eller med de forkerte materialer. Samtidig er taget den mest komplekse og dyreste del af

huset at få renoveret, så det er virkeligt slemt for de mennesker, der uforvarende ryger ud i sådanne problemer.​

Søren Holse om sort arbejde

​Sort arbejde er for mig et signal om manglende seriøsitet. Renovering af et tag eller en facade er simpelthen alt for alvorlige sager til at blive handlet i porten.

Og hvis noget går galt, er det jo lidt svært at kræve erstatning, hvis der ikke er lavet nogen skriftlig aftaler.​

Om HOLSE byggeteknik ApS​

HOLSE byggeteknik er et moderne tømrerfirma med special i renovering af tage og facader, energirenovering samt tilbygninger.

Vi kombinerer byggeteknisk rådgivning med professionelt håndværk af høj kvalitet.

Byggeteknisk kompetence

Søren Holse, som leder af virksomheden, har suppleret sin håndværksuddannelse som ingeniør med speciale i husbygning. Det betyder, at virk-somheden kan fungere både som byggerådgiver og som udførende tømrervirksomheder og entreprenør.

Bliv kontaktet