Om HOLSE byggeteknik ApS

Læs mere om dit foretrukne, moderne Byggerådgivnings & ingeniør-virksomhed.

HOLSE Byggeteknik er en moderne Byggerådgivnings & ingeniør-virksomhed med special i renovering af tage og facader, energirenovering samt tilbygninger.

Vi kombinerer byggeteknisk rådgivning med professionelt håndværk af høj kvalitet.

Holse Byggeteknik har selvfølgelig en forsikring som dækker den rådgivning vi yder for dig. Den stærkeste Forsikring, syntes jeg, er mange års erfaring med Byggeri, Grundig uddannelse og Efteruddannelse og lang erfaring som Syn og Skønsmand og Fagligdommer for Voldgiftnævnet for Bygge og Anlæg og de civile retter, her under byret og landsret. Men vi er selvfølge også formelt forsikret for at sikre vores kunder.

Forsikringsdækning

Forsikringen er dækker for ansvaret der naturligt følger med rådgivning og er tegnet i if-forsikring. Det hedder en Professionelt Rådgiver ansvarsforsikring, og dækker for formuetab og tingskade og selvfølgelig også for personskade, med en samlet forsikringssum på 15 mill. kr. Der ud har vi selvfølgelig en Erhvervsansvars Forsikring med en samlet forsikrings sum på 12 mill. kr., her under dækning for fareafværgelse og pludselig forurening. – Den formelle forsikring har d.d. aldrig været aktiveret.

Om Søren Holse

Søren Holse er manden bag HOLSE Byggeteknik.

Søren Holse er født 1962 i København.

Han er uddannet til bygningssnedker​ i 1983 og arbejdede herefter som tømrer frem til 1990, hvor han påbegyndte en uddannelse til ingeniør med speciale i husbygning.

Efter endt uddannelse og 9 år som byggeleder inden for byfornyelse og nybyggeri, etablerede han Prisme Byggeteknik, som i dag hedder HOLSE Byggeteknik ApS.

Søren om...

Kvalitet kan ikke gradbøjes​. Hvis byggeopgaven er udført korrekt så holder den også. Hvis der laves fejl eller vælges forkerte materialer kan det udvikle sig til en katastrofe for husejeren på ganske få måneder.
Det er altid vigtigt at man ikke betaler for meget for byggeopgaven​. Man skal blot sikre sig, at den bygge-tekniske løsning, man får tilbud på, også er den rigtige. Det er altid farligt alene at gå efter prisen. Dårligt byggeri ender nemlig altid med at blive den dyrest løsning.
Hvis man investerer en masse penge i et nyt tag eller en tilbygning, er det fjollet at spare nogle få tusind kroner på at få en byggeteknisk rådgiver til at sikre, at det også er den rigtig måde byggeriet udføres på.
Langt de fleste sager i Byggeriets Ankenævn drejer sig om tage, der er bygget sjusket eller med de forkerte materialer. Samtidig er taget den mest komplekse og dyreste del af huset at få renoveret, så det er virkeligt slemt for de mennesker, der uforvarende ryger ud i sådanne problemer.​
Sort arbejde er for mig et signal om manglende seriøsitet. Renovering af et tag eller en facade er simpelthen alt for alvorlige sager til at blive handlet i porten. Og hvis noget går galt, er det jo lidt svært at kræve erstatning, hvis der ikke er lavet nogen skriftlig aftaler.​

Byggeteknisk kompetence

Søren Holse, som leder af virksomheden, har suppleret sin håndværksuddannelse som ingeniør med speciale i husbygning. 

Hvorfor vælge os

Byggeteknisk rådgivning

Hos Holse Byggeteknik kombinerer vi byggeteknisk rådgivning med energivejledning og køberrådgivning.

Tryghed i fokus

Det kan være skræmmende at kaste sig ud i et byggeprojekt - derfor er det vigtigt for os, at vores kunder altid føler sig trygge.

Køberrådgivning – fjerner tvivl

Skal du i gang med et byggeprojekt, og er du i tvivl om hvad og hvordan - så fjerner vi tvivlen.

Slip for dårligt byggeri

Prisen er altid farlig at gå efter. Dårligt byggeri ender som regel altid med, at blive den dyrest løsning.